KIRIACOULIS

Nyt voit itse etsiä sopivaa venettä Kiriacouliksen laivastosta, seitsemän maata, 27 tukikohtaa ja satoja veneitä!

On-line sivuston avulla voit tutkia saatavilla olevia veneitä, mutta et voi tehdä suoraan optiota tai varausta. Täytä lomakkeen tiedot löydettyäsi sopivan veneen ja lähetä on-line sivuston kautta viesti, joka tulee meille. Voit käyttää suomea tai ruotsia. Prosessoimme sitten asiaasi eteenpäin ja otamme sinuun yhteyttä.

Aloitus- ja lopetuspäivän ero voi olla korkeintaan kuukausi. Jos haluat tietää hinnan, niin aloitus- ja lopetuspäivän eron pitää olla sama kuin päivien lukumäärä. Hinta lasketaan listahinnan mukaan ottaen huomioon voimassaolevat tarjoukset. Jos olet aikaisemmin vuokrannut Kiriacoulis-veneen, tai olet varaamassa useita veneitä samalla kertaa, niin aat lisäalennuksia edellisen lisäksi , ota yhteyttä.

MUUT VUOKRAAMOT

Jos et löydä mieleistäsi venettä on-linen avulla, niin lähetä meille sähkpostia, jossa kerrot tarpeesi. Etsimme sitten muiden yhteistyökumppaniemme laivastoista sinulle sopivan veneen.

Varausprosessi

Veneen etsiminen

Soita tai lähetä sähköpostia ja kerro suunnitelmistasi. Kiriacouliksella on linkki, jonka avulla etsiä itsellesi sopivaa venettä. Kokeile ONLINE-sivua. Sieltä lähetetty viesti tulee meille.

Optiovaraus

Sopivan veneen löydyttyä voimme tehdä 3-7 päivää voimassaolevan optiovarauksen. Tämä varmistaa, että muut eivät pääse varaamaan venettä, mutta ei sido vielä mihinkään. Option voimassaollessa voit esim. hankkia lentoliput, varmistaa viimeiset miehistönjäsenet, jne.

Varaus

Muutamme option varaukseksi saatuamme sinulta vahvistuksen. Toki varaus voidaan tehdä ilman optiovaihettakin.

Lähetämme sitten sinulle varausmaksulaskun 50%, 7 pv netto ja loppulaskun 50% eräpäivä 42 pv ennen vuokrakauden alkua.

Suunnittelu

Lainaa meiltä satamakirjaa ja karttoja tai hanki aineisto muutoin. Kannattaa olla ajoissa liikkeellä. Huolellinen suunnittelu tarkoittaa, että lomasi on jo alkanut. Esimerkiksi reittiä ei kannata suunnitella turhan pitkäksi, leppoisalle turismille kannattaa jättää aikaa. Vallitseva sää on myös tärkeää ottaa huomioon. Jos alueella on vakaat tuulet, niin kannattaa lähteä vastatuuleen ja tulla myötätuulessa takaisin.

Ennen matkaa

Lähetä miehistöluettelotiedot, mahdolliset lentokenttäkuljetus-, lisävaruste- ja tarviketilaukset meille 42 päivää ennen purjehduksen alkua eli loppulaskun eräpäivän tienoilla.

Matkalle mukaan

Koko miehistö tarvitsee luonnollisesti kohdemaan edellyttämät henkilöasiakirjat (passi, virallinen henkilökortti ja mahdollinen viisumi. Kipparilla pitää olla purjehduslisenssi, maasta riippuen ehkä myös perämiehellä. Lisäksi joissakin maissa tarkistetaan, että ainakin yhdellä miehistön jäsenellä on SRC-lisenssi (=VHF). Kohdemaan valuuttaa kannattaa olla jonkin verran mukana. Muista myös omat lääkkeesi. Saat meiltä ennen lähtöäsi vuokraamon tukikohdan yhteystiedot.

 

BasesCanary

ECC Yacht

2018 Hinnasto

Vuokraamon alennuspolitiikka on seuraava:

5% Kanta-asiakas

10% Kahden viikon vuokraus

15% Kolmen viikon vuokraus

Maksimialennus 15%

Omavastuu on 2500 euroa, pantti annetaan Visalla tai Master Cardilla.

 

TUKIKOHTIA

BasesCaribbean

KIRIACOULIS

2022 hinnasto ja voimassaolevat tarjoukset. Voit etsiä itsellesi sopivia veneitä linkin online avulla.

Vuokraamon politiikan mukaan hinnastohinnoista on jatkuvasti erilaisia tarjouksia. Jos olet vuokrannut heiltä veneen aikaisemminkin, niin saat tietyin rajoituksin 5%:n alennuksen.

Vuokran päälle tulevat pakolliset lisämaksut ja erikseen tilattavat lisäpalvelut löydät linkistä General Conditions

LISÄINFOA

Kahdella miehistön jäsenellä pitää olla todistus purjehdusosaamisestaan. Kansainvälinen huviveneenkuljettajakirja riittää. Perämiehen osalta riittänee myös purjehdus-/veneily-CV.

 

 

BasesMallorca

 ECC Yacht

 2018 Hinnasto

Vuokraamon alennuspolitiikka on seuraava:

5% Kanta-asiakas

10% Kahden viikon vuokraus

15% Kolmen viikon vuokraus

Alennusmaksimi on 15%

Omavastuu on 2500 eur, joka annetaan joko Visalla tai Master Cardilla.